Запази Урок
Работни Позиции

Нашите ученици: Биляна Манасиева

Биляна Манасиева идва на уроци по китара в RockSchool от близо 1 година. Няма как да пропуснем нейния талант и упоритост в музикалното й развитие. Екипът на Urban House Studio засне кратко видео и запис на нейна авторска песен ,,Me Without You'', както и кратко интервю,  в което тя споделя за своя музикален път. 

От кога се занимаваш с музика и как реши да започнеш?

Занимавам се с музика още от малка и просто музиката наистина е всичко за мен. Няма ден, в който да не свиря или пея. 

За мен музиката е този приятел, който винаги ще те чуе, когато никой друг не те слуша. Тя е спасение, избавление и ако ме е научила на нещо, то е, че никога не съм сама, защото слушайки песните на различни изпълнителни, аз откривам себе си . Знам, че те са изпитали това, което и аз изпитвам, и щом те са успели да се справят, значи и аз мога.


Какви са твоите мечти и цели, свързани с музиката?


Музикалните ми цели са да създавам музика, песни, в които хората да откриват себе си, които те да обичат, както аз си ги обичам. Искам да се развивам с поп музика, главно тъжни песни. Защото наистина в тях понякога откривам себе си и те разбират това, което аз чувствам.


Какво ти харесва в уроците по китара в Rockschool?


В уроците ми по китара най-много ми хасресва учителят, защото той не само ме учи - той ме мотивира, за което - Рок училище, благодаря!.


Какво ти дават уроците?


Харесва ми, че мога да свиря свободно това, което харесвам. Обичам, че ми дават пълната свобода да избирам песните си и ми помагат да усъвършенствам това, което вече знам и да надграждам уменията си. 


А в Rockschool?


В RockSchool ми харесва като цяло всичко. От това, че намирам хора, с които имам общ език - сякаш намирам сродни души. 


Какво би посъветвала някой, който се колебае дали да започне да се занимава с музика?


Ако някой се колебае дали да започне да се занимава с музика ще му кажа, че трябва да го направи, с две ръже и един крак, защото това е просто избавление от всичките ти грижи и ако имаш някой ден, който е мрачен, просто започваш да свириш и да пееш. Ти някак се отделяш от този свят, забравяш за всичко и за миг забравяш за най-големите ти притеснения и грижи. 

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close