Запази Урок
Работни Позиции

Нашите ученици: Габриела Борисова

Казвам се Габриела и съм на 26 години. От малка имам страст към музиката, а големият интерес да се науча да свиря се появи покрай баща ми, който ми показа света на рок музиката.

 

Как реши да се занимаваш с музика? 

Реших да се занимавам с музика по-специално с китара, защото ми е мечта още от много малка (някъде от 6 годишна). Тогава за пръв път чух някой да свири на китара, при което аз бях супер възхитена и от там дойде цялото това желание да се науча да свиря.

 

Коя беше първата песен, която научи?

Тъй като баща ми обожава да слуша ''Metallica" израснах с тях, но в последствие естествено започнах да слушам и други групи.

 

С каква музика си израснала?

Музиката ми дава пълна свобода на мислене, вдъхновява ме и ме кара да гледам още по-творчески и свободно на нещата. Тя е нещото, което кара човек да се почувства в свои води, позволявайки му да слуша това, което му харесва и го кара да се забавлява дори, когато не е сред компания.

 

Кой е любимият ти концерт на който си бил? 

Любимият ми концерт на който съм била е този на ''Palaye Royale".

 

А на чий концерт мечтаеш да отидеш?

Мечта ми е да отида на концерт на ''Rammstein".

 

Какво се промени в теб, откакто се занимаваш с музика?

Откакто започнах да се занимавам с музика гледам на нещата доста по-креативно.

 

Какво слушаш, когато не знаеш какво ти се слуша?

Когато ми се слуша музика, а това е постоянно :D, но не знам какво точно искам да слушам просто си пускам микс с песни на ''LP".

 

Какво ти помага да учиш по-бързо?

Музика, музика и само музика.

 

Какво за теб e RockSchool?

Без значение малкото уроци, на които съм била за мен RockSchool е място, на което всеки може да покаже себе си, своето желание и талант.

 

Какво ти дава RockSchool освен уроци по китара?

RockSchool ми дава нещо като една голяма почивка макар и за кратко, защото всеки път се радвам, когато дойде този момент от седмицата, в който съм на урок.

 

Какво е твоето послание към всеки, който е решил да се занимава с музика?

Всички, които са решили да се занимават с музика трябва никога да не се отказват, особени, ако искат да се занимават професионално с това. Нека имат търпение и да знаят, че за всичко се изисква време.

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close