Запази Урок
Работни Позиции

Защо децата трябва да учат музика?

 • Свиренето на музикален инструмент от ранна детска възраст стимулира креативността, умственото развитие и физическата координация

 • Ранните музикални уроци могат да помогнат за когнитивното развитие на малките деца, като развиват частта от лявото мозъчно полукълбо, която участва в обработването на езика

 • Музиката намалява стреса, развива творческите способности, въображението и креативността, както и емоционалната интелигентност

 • Заниманията с музика подобряват концентрацията и фокуса при децата

Какво представляват уроците?

 • Целта на уроците е да провокират отношение, разбиране и интерес към музиката, както и да изградят чувство за ритъм, увереност и синхрон.

 • Уроците позволяват на детето да пробва всички музикални инструменти, към които има интерес и съответно възрастта и уменията му позволяват
 • Практическите уроци са с времетраене от 40 минути, защото при по-дълга продължителност децата губят фокус и интерес към занятието.

 • Цената за един учебен час е 25лв. Първият урок е на цена от 13лв., а при предплащане на 10 урока - получавате един безплатен.

Информация

Уроци могат да посещават: 
Начинаещи и напреднали от всички възрасти

Продължителност: 
30 минути

Заплащане: 
Урокът е на цена от 18лв. Пълния ценоразпис за всички наши услуги можете да разгледате тук.

Работно време:
Всеки ден (включително събота и неделя) от 10:00 – 22:00.

Отменяне на урок:
Ако не отмениш урок поне 1 ден предварително, урокът се заплаща

Онлайн Уроци:
Предлагаме възможности за уроци от дистанция. Научи повече.

Ваучер за урок:
Ако търсите подарък за рожден ден или просто да изненадате свой близък приятел или познат - подарате му ваучер за музикален урок в RockSchool. Научи повече.

Специални предложения

 • Ако искаш да зарадваш някого с оригинален, образователен и вдъхновяващ подарък - закупи ваучер за музикален урок. Подари Музика!

  Купи Ваучер
 • Ако доведеш приятел в RockSchool и той стане наш ученик, в знак на благодарност ти подаряваме един безплатен урок

  Доведи Приятел
 • За хора в неравностойно положение или рискова среда даваме абсолютно безплатни уроци, както и пълни стипендии за интензивно музикално обучение

  Научи Повече
 • Запиши урок за двама ученика в един час на цена от 36 лв. Резервирай семеен урок с твоя партньор или деца в рамките на една седмица за 40 лв.

  Запиши урок
 • Ако предплатиш 10 урока - получаваш 1 безплатен. А с годишна карта за един или два урока на седмица - спестявяш до 30% от цената на предплатените уроци.

  Купи карта

Преподаватели по Уроци за деца до 6 години

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close