Запази Урок
Работни Позиции

RockSchool класна стая

Музиката в повечето училища е приета да бъде “лесният предмет”.  Заложеният материал за обучение е по-скоро отегчителен отколкото да провокира интерес и вдъхновение към музикалното изкуство. Затова създадохме “RockSchool класна стая” - проект, който иска да представи музиката по нов, интерактивен и вдъхновяващ начин, адаптиран за новите поколения ученици. 

В рамките на проекта ще бъдат посетени 7 училища от по-периферните квартали  на територията на София, в които учениците ще имат възможност да получат своя първи урок по  различни музикални инструменти (китара, пиано, бас, ударни) и да научат повече за историята на рока и част от най-емблематичните световни рок банди чрез интерактивни лекции.

Проектът цели да подобри културната осведоменост, да подкрепи учебната среда и да развие личностните качества и умения на учениците.

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close