Запази Урок
Работни Позиции

Rockschool е пространство, което насърчава творческата култура и сплотената музикална общност. Хрумна ни, че можем да интегрираме към нас и други чудесни проекти, идеи и места като партньори и да предложим специални привилегии и възможности на всички хора в RockSchool общността ни. За да получите карта за отстъпки, трябва да сте наш ученик и да сте взели поне 5 урока при нас. Нашите партньори до този момент:

 • Music Division - до 15% отстъпка

  С Music Division сме заедно почти от самото начало. Обединява ни желанието да подкрепяме музиката, музикантите и развитието на българската сцена. Освен, че екипът им работи много професионално, прекрасните хора от Music Division винаги ни съдействат при поправяне на техника, съвети за закупуване на оборудване, отстъпки. Винаги са много мили, позитивни и усмихнати, а на всичкото отгоре успяхме да организираме заедно и няколко образователни събития по различни музикални инструменти.

  https://musicdivision.bg/

 • Clandestino - 20% намаление

  "Clandestino" са очилата, които искаш да носиш на сцената. Моделите са ръчно изработени и от дърво. В сайта на "Clandestino" може да разгледете различните дизайни.

  https://clandestino.bg/

 • MusicWorld.bg - до 15% намаление

  Още един прекрасен магазин за музикални инструменти и техника с професионален и приятелски екип. Намалението е валидно за стоки извън промоция или ликвидация.

  https://www.musicworld.bg/

 • Vintage House - 10% - намаление

  Оставаме на вълна дрехи и мода, но минаваме на винтидж вълна. Vintage House е бутик, който е по-скоро за женската част от вас (или за мъжката, ако иска да прави подарък). Ако си по винтидж стила или просто имаш нужда от рокля, която не е като на всички останали - това е твоето място. Магазинът физически оперира във Варна, но може да си поръчате всичко през тяхната фейсбук страница.

  https://www.facebook.com/BoutiqueVintageHouse/

 • Младежки театър “Николай Бинев” - 30% намаление на билет

  Театърът е още едно прекрасно изкуство, за това ви окуражаваме да гледате повече постановки. Следете програмата и не пропускайте страхотните събития.

  http://mlt.bg/bg/

 • Gelateria Naturale - 20% абонамент

  Единсвеното по-хубаво нещо от сладолед е качественият занаятчийски сладолед. Gelateria Naturale предлага именно такива - без консерванти, без оцветители и без нискокачествени мазнини. Winter is coming, но сладоледът, който предлагат е напълно адаптиран за сезона и най-важното - носят ти го до вратата.

  https://www.facebook.com/GelateriaNaturaleSofia/

 • PodMosta.bg - ревю на албум/група

  “Под Моста” стартира преди 4 години като непретенциозен сайт, който искаше да отразява по вълнуващ начин по-интересните неща в културния сектор. Днес, това е една от най-четените инди и алтернативни медии за изкуство и култура. Ако имаш авторско парче, което си записал или албум - те са готови да го покажат пред своята аудитория.

  https://podmosta.bg/

 • Terminal 1 - безплатен вход в петък

  Terminal 1 е от местата, които нямат нужда от дълго представяне. Един от най-популярните клубове в София, в които музиката е винаги качествена, а купонът гарантиран. Вече имаш безплатен достъп до Terminal 1 всеки петък. Ще се видим там!

  https://www.facebook.com/clubterminal1/

 • RockIT - 15% намаление на бара

  Продължи да четеш, само ако си над 18 години! RockIT си е бар, в който, както се подразбира, рокът е на почит. Барът е отворен за вас с 15% отстъпка, хубава музика и любезен персонал.

  https://www.facebook.com/bar.RockIT/

 • The Stage

  The Stage е част от фондация "Музика за България", както и RockSchool. The Stage е сцена за любов към изкуството и там провеждаме концерти, репетиции, работилници, семинари, дискусии, обучения, тематични сбирки и всякакви други събития, които биха помогнали за развитието и обогатяване на местната култура и сцена. Предлагаме и техника за наемане.

 • Америка за България

  От Фондация „Америка за България“ повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха, така че ние да имаме възможността да реализираме два проекта, които подготвяхме от много време:

  1) Стипендиантска програма – Създадохме стипендиантска програма за музикално образование, в която след предварителен конкурс 10 души получават възможността да се докоснат до света на музиката, осигурявайки им 6 месеца безплатни музикални уроци и безплатни репетиции.

  2) Стартирай музикална кариера – Създадохме програма „Стартирай музикална кариера“, в която 12 млади български групи и музикални проекти ще получат професионален студиен запис на своя авторска песен. Също така им помагаме да се популяризират, използвайки нашата партньорска мрежа от медии.

  https://us4bg.org/bg/

 • Национална Мрежа за Децата

  Вярваме, че всяко дете трябва да получава подкрепа в това да реализира своите мечти и желания, да изразява мнението си свободно и да участва пълноценно във взимането на решения, касаещи неговия живот. Затова в RockSchool развиваме Доброволческа програма, даваща възможност на деца и младежи да участват пълноправно в развитието на организацията. Даваме безплатни уроци и възможности за изява на деца и младежи в неравностойно положение и подкрепяме широк спектър от социални образователни каузи. Участвахме в изложение на организирано от Национална Мрежа за Децата и на него взехме решение да подкрепяме заедно общи дейности, които да подпомагат реализацията и развитието на деца и младежи.

  https://nmd.bg/

 • Фондация Агапедия-България

  Екипът на фондация Агапедия-България вярва, че децата, лишени от родителска грижа са ценни като всеки друг на тази Земя. Те работят отдадено, за да достигат до децата и да им предоставят възможности, от които са лишени - да учат и да бъдат приети, да бъдат това, което могат да бъдат, полагайки и развивайки личния си талант. В RockSchool подкрепяме тяхната кауза и бихме искали да дадем възможност на повече деца да се докоснат и развиват в сферата на музикалните изкуства. Възприемаме музиката като универсален език, чрез който хората могат да си общуват свободно, без техните различия да бъдат пречка. Ето защо осигуряваме условия на деца от Центъра за настаняване от семеен тип към Агапедия да посещават всяка седмица уроци по избрани от тях инструменти в RockSchool. Уроците са безплатни за децата, а те ни отговарят с много усмивки, вдъхновение, добро настроение и любов.

  http://www.agapedia.bg/

 • Фондация "Reach 4 Change"

  RockSchool бе победител в Промяната на 2018/2019 - най-голямата социално отговорна инициатива на “Нова Броудкастинг Груп” и фондация “Reach 4 Change”. Проектът, с който спечелихме се казва “Виждам чрез музика” - програма за адаптирано музикално образование на незрящи деца и младежи. Проектът осигурява пълни стипендиантски програми за 6-месечно музикално образование на 19 незрящи деца и младежи, специализирано оборудване и обучение на преподавателите ни.

  https://reachforchange.org/en/

 • ING

  ING Банк е една от първите международни банки в България. С отварянето си през 1994г., са изградили стабилна база от корпоративни и институционални клиенти. Фирмата дари 6 компютъра, които се ползват от ученици и стипендианти на RockSchool, за което сме безкрайно благодарни!  

  https://www.ingwb.bg/

 • Програма "Култура" към Столична Община

  От RockSchool работим изключително успешно с Дирекция "Култура" към Столична Община и техните програми за развитие на културния сектор в града. През последните години реализирахме с тяхната подкрепа 2 издания на проекта ни "На една песен разстояние" и заедно положихме основите на ежегодното провеждане на инициативата "Make Music Day". 

  https://kultura.sofia.bg/

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close