Запази Урок
Работни Позиции

Предоставяме безплатни музикални уроци на украински деца и младежи, за да им помогнем да преодолеят травмата от войната и да се интегрират по-лесно в новата социална среда.

Музиката е ефективен начин да се откъснат от всекидневните стресиращи новини и ще им позволи да изразят вътрешния си емоционален свят.

Предоставяме музикални уроци по 20+ вида инструменти и работим с 50+ опитни музикални преподаватели.

Проектът е победител на национално ниво на конкурса за Европейската младежка награда „Карл Велики“ 2023 г.

30 Стипендии за обучение
2000+ Безплатни уроци
1 Документален филм

До момента в школите на RockSchool в София и Варна сме провели над 2000 уроци на 30 деца. Започнахме тази кампания самостоятелно, но впоследствие програмата „Ново начало“ на BG4UA и Фондация BCause я припозна като своя и ни помогна да достигнем до тези, които се нуждаеха от нашата подкрепа. Надяваме се, че сме им помогнали поне за малко да избягат от стреса и травмата и да си припомнят, че светът може да е много по-смислен. 

Подкрепяме всяко украинско дете, което изявява желание да се занимава с музика, независимо от възраст, пол или текущи умения. 

 

Хората Обичат RockSchool

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.
или по банков път

RockSchool Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 887 666622

Мейл: info@rockschool.bg

btn close